Yetimlerin bayramlık sevinci

Yetimlerin bayramlık sevinci

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi Midyat'ta bulunan yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocukların yüzü güldü.

A+A-

Ramazan bayramı öncesinde yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuklara bayram sevinci yaşatan Ak Parti Midyat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hekim Arslan, 1000 çocuğa bayramlık kıyafet ve ayakkabı hediye etti.

Alışveriş merkezindeki bir mağazada Midyat ve köylerden aileleriyle gelen yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuklar, bayramlık olarak istedikleri kıyafetleri seçti.

Çocuklara bayramlık hediye edip sevindirmek isteyen Dernek Başkanı Hekim Arslan, çocuklar ile birlikte bir mağazaya giderek pantolondan gömleğe ve tişörte, çoraptan ayakkabıya kadar çocukların ihtiyaç duydukları ve beğendikleri kıyafetleri almasını sağladı.

Bayramlık giysilerini alan yetim ve çocuklar ise; büyük sevinç yaşadı.

Hediyelerle birlikte mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar, bayrama girmiş gibiydiler.

Kıyafet hediyelerini alan çocuklar, çok mutlu olduklarını belirterek, Başkan Arslan'a teşekkür ettiler.

Çocuklara kıyafet seçmelerinde yardımcı olan Dernek Başkanı Hekim Arslan, her yıl olduğu gibi bu yıl da yetim ve öksüz çocukları tepeden tırnağa giydirerek onlara bayram sevinci yaşatmak istediklerini söyledi.

Yetim ve öksüz çocukları kendi kardeşleriymiş gibi gördüklerini anlatan Arslan, “Yetim ve öksüz çocuklarımızın bu bayrama yeni bayramlıklarla girecekler. Onlar da bizim kardeşlerimiz. Tüm yetimleri tebessüm ettirmek, onlara uzatmak bizim sorumluluğumuzdur.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.