Veysi şahin, "15 temmuz, birliğimizi, beraberliğimizi gösterdi"

Veysi şahin, "15 temmuz, birliğimizi, beraberliğimizi gösterdi"

AK Parti'nin 27. Dönem Mardin Milletvekili Adayı Veysi Şahin, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

A+A-

Darbe girişiminin ikinci yılı dolayısıyla  AK Parti'nin 27.Dönem Mardin Milletvekili Adayı Veysi Şahin tarafından yapılan yazılı açıklamada "15 Temmuz, birliğimizi, beraberliğimizi gösterdi" dedi.

15 Temmuz’da milletin tarih sayfalarındaki yerini bir kez daha almayı başardığını belirten Şahin, “Aziz milletimiz iki yıl önce 15 Temmuz'da darbe girişimine kahramanca direnerek unutulmaz bir demokrasi mücadelesi vermiştir. 15 Temmuz destanı şanlı tarihimize altın harflerle yazılmıştır.15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden iki yıl geçmesine rağmen  hafızalardaki tazeliğini koruyor. Çünkü milletimiz biliyor ki 15 Temmuz gecesinde kendisine maruz görülmeye çalışılan darbe girişim, öyle hafife alınacak, oldu bittiye getirilecek bir durum değildi. Alenen ülkemizi ve milli iradeyi hiçe sayarak organize edilen alçakça bir girişimdir" denildi.

Açıklamasında, hain saldırının milletin feraseti ve kararlılığı ile bertaraf  edildiğine dikkati çekerek, "Türkiye’nin 16 yıldır, AK Parti kurulduğu günden itibaren milletimizin refahı ve ülkemizin kalkınması için her alanda sayısız icraat ve yenilikler gerçekleştirerek büyük mesafeler kat etmeyi başarmıştır. Bu durum birçok kesimin işine gelmemeye başladı. Çünkü ellerindeki vesayet yok olmaya yüz tuttu. Bu amaçla ülkemizi tekrar köleleştirmeye çalışan iç ve dış mihraklar darbe girişimi dahil her türlü oyunu sergilediler ve sergilemeye de devam ediyorlar. Ama unuttukları bir şey vardı, vatanına ve liderine aşık milletimizin imanını ve ferasetini hesaba katmadılar” değerlendirmesinde bulundu.

Şahin, açıklamasının devamında, 24 Haziran seçimlerinde halkın kararını Başkan Recep Tayyip Erdoğan’dan ve AK Parti’den yana kullandığına dikkat çekerek, şunları kaydetti:

"Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Türkiye her açıdan kendini farklılaştıran bir ülke oldu. Yenilikler, kalkınmalar, dünya çapında yapmış olduğu yatırımlar, Müslüman ülkeleri ile arasındaki olumlu ilişkiler, güç birlikleri, terör örgütleriyle yaptığı başarılı mücadeleler ve en önemlisi kendi insanıyla barışık bir potansiyel haline geldi. Bu duygularla 15 Temmuz hain darbe girişimini bir kez daha kınıyorum. O gece şehitlik mertebesine ulaşan tüm asker, polis ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum