Şampiyonluk Yolu FİNAL’den Geçti

Şampiyonluk Yolu FİNAL’den Geçti

Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı öncesi sınıflar arası futbol turnuvası heyecanı yaşandı.

A+A-

Midyat Final Dershanesi Müdürlüğü tarafından Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı öncesi sınıflar arası futbol turnuvası heyecanı yaşandı. Yıldız kategorisinde 7 takımın katılımıyla düzenlenen turnuvada 8/B sınıfı takımı şampiyonluğa uzandı.

Midyat Final Dershanesi, vermiş olduğu kaliteli eğitimin yanı sıra öğrenciler arası iletişim ve etkileşimi sağlamak amacıyla sosyal faaliyetlerine de ağırlık veriyor. Öğrenciler arası iletişimi güçlendirmek ve sosyal gelişime katkı sağlamak amacıyla sınıflar arası futbol turnuvası düzenledi. Dershanenin 7 ve 8. sınıflarının 7 takımla mücadele ettiği turnuva Atasal Halı Saha Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

FİNAL MAÇI HEYECANI

Dershane öğrencileri sahada oynayan arkadaşlarına saha dışından tezahüratlarıyla destek verirken, dostluk ve centilmenlik ölçülerinde geçen turnuvanın galibi 8/A sınıfı öğrencilerini 12–3 yenen 8-B Sınıfı öğrencileri oldu. Şampiyon olan 8-B sınıfı öğrencilerine çeşitli hediyeler veren Midyat Final Dershanesi Rehber Öğretmeni Muhittin Elbi, turnuva boyunca centilmence mücadele eden öğrencilere teşekkür etti.

‘FUTBOL OYNAMANIN TADINI ÇIKARDILAR’

Bu tür faaliyetlerle, çocukları kültürel ve sportif faaliyetlere yönlendirerek, onlara olumlu davranış kazandırmayı hedeflediklerini ifade eden Elbi, öğrenciler arası iletişim ve etkileşimi sağlamak, öğrencilerimizin sosyal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla futbol turnuvası düzenlediklerini belirtti. Elbi, “Öğrencilerimizin centilmen ve mücadeleci tavrı turnuvanın en dikkat çekici yanı olmuştur. Renkli görüntülere sahne olan turnuvada öğrencilerimiz tezahüratlar eşliğinde futbol oynamanın tadını çıkardılar.” dedi.

‘GENÇLERİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ’ 

Turnuva hakkında bilgi veren organizatör Geometri Öğretmeni Veysel Özok ise, turnuvanın, öğrencilerin yoğun ders ve sınav streslerini azaltmak amacıyla düzenlendiğini söyleyerek, “2013-2014 eğitim öğretim yılı sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler kapsamında düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvamızı oynanan final maçıyla tamamlandık. Turnuvamıza 7 takım katıldı. Gençlerimizi hayata hazırlamayı gaye edinmişiz. Sadece öğretim kurumu değil, eğitimi de hedef alan bir anlayış ile gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı’na (TEOG) girecek öğrencilerin sınav öncesi stres atmak için halı saha futbol turnuvası düzenledik” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum