Ömer Halisdemir anısına turnuva

Ömer Halisdemir anısına turnuva

Midyat’ta, İMKB Anadolu Lisesi’nin geleneksel olarak düzenlediği futbol turnuvası, bu yıl şehit Ömer Halisdemir anısına yapılıyor.

A+A-

Midyat’ta, İMKB Anadolu Lisesi’nin geleneksel olarak düzenlediği futbol turnuvası, bu yıl şehit Ömer Halisdemir anısına yapılıyor. Okul idaresinin ‘Spor, sevgi, dostluk ve kardeşliktir’ sloganıyla sınıflar arası düzenlediği bahar futbol turnuvasında 24 takım, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Ömer Halisdemir anısına mücadele ediyor.

Turnuva ile ilgili de bilgi veren Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Engin Çelik, okul olarak sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere ağırlık verdiklerini ifade ederek, “Bu yıl ki turnuvamızın özel bir anlamı var. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir anısına bu turnuvayı düzenliyoruz. Öğrencilerimizin turnuvaya ilgisi çok fazla. Sınıflar arası futbol turnuvanın öğrencilerimize birlik, beraberlik ve kaynaşma yönünden büyük bir katkı sağlıyor.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.