Nifty Center Güzellik Merkezi Törenle Hizmete Açıldı
Girişimci Emine Yıldırım tarafından hizmete açılan ve bayan kuaförü ile güzellik merkezi olarak hizmet verecek olan Nifty Center Güzellik Merkezi tecrübeli kadrosu ve en son teknoloji cihazları ile güzelliğine önem veren bayanlara hizmet vermeye başladı. Yoğun bir katılımın olduğu açılış töreninde davetlilere ikramlarda da bulunuldu.
Bahçelievler Mahallesi Zeynel Abidin Erdem Bulvarı Hastane Kavşağı Yanında buluna güzellik merkezinde düzenlenen açılış törenine Midyat Belediye Başkan Yardımcısı Masum Cengiz, Belediye Özel Kalem Müdürü Halil Polat, Bazgur Zinareh Seyitler Derneği Başkanı Nasrettin Yıldırım, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Selim yıldız, Mardin Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mehmet Nas ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılışta konuşan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Selim Yıldız, “Belki de bölgemizde böyle bir mekân yok. Rabbim emeklerini boşa çıkartmasın. Allah muvaffak etsin. Salonu açan arkadaşımıza hayırlı olsun. Bol be bereketli kazançlar diliyorum” dedi.
Bazgur Zinareh Seyitler Derneği Başkanı Nasrettin Yıldırım da “Midyat’ımızda açılan her güzelcik merkezi ve her iş yeri Midyat için bir kazançtır. Allah mahcup etmesin, bol kazançlar diliyorum. Bu zamanda kardeşimizin cesaret ederek iş yeri açması ve böylesi bir salon açması, bizleri ziyadesi ile mutlu etti. Kendisini bu nedenle kutluyor, başarılar diliyorum. Rabbim daima yar ve yardımcısı olsun” dedi.
Bay ve bayanlara hizmet verecek ona Nifty Center Güzellik Merkezi Yöneticisi Emine Yıldırım, yaptığı açıklamada, son teknolojik cihazlarla geniş hizmet yelpazesi ile hizmet vereceklerini ifade etti. Kusursuz bakım isteyen kadınların ilk tercihi olmak istediklerini söyleyen işletme sahibi Yıldırım, “Nifty Güzellik Merkezi ve Kuaför Salonu olarak 2 katlı işyerimizde müşterilerimize hizmet vereceğiz. Ferah bir ortamda tecrübeli ve alanında uzman personellerimizle Midyat’ta tüm bay ve bayan müşterilerimizin hizmetinde olacağız. Merkezimizdeki en son teknoloji aletlerimiz ve kaliteli ürünlerimiz ile Kalıcı Makyaj, G5 Zayıflama, Green Peel, İpek Kirpik, İğneli Epilasyon, Manikür ve Pedikür, Leke Tedavisi, Cilt Bakımı, Epilasyon, Kuaför, Psikolojik Danışmanlık ve Diyetisyen hizmetleri gibi birçok alanda hizmet vermekteyiz. Açılışımıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Güzellik merkezimiz ve kuaför salonumuzdan randevu almak isteyen vatandaşlarımız 0534 448 8727 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirler. Bakımın gizli güzellikleri yansıttığını düşünen, kusursuz ve ışıltılı bir cilde sahip olmak isteyen, makyajın dönüştürücü gücüne inanan, küçük dokunuşlarla güzelliğine güzellik katmak isteyen kadınlarımızı salonumuza bekliyoruz. Tüm güzellik ve bakım trendlerini bulabileceğiniz merkezimiz, kişiye özel çözümlerle de yanınızda olacak.” dedi.
Konuşmaların ardından açılış kurdelesi işletme sahibi Emine Yıldırım ve davetliler birlikte kesti. Daha sonra davetliler salonu gezip işletme sahibi Emine Yıldırım’dan verdikleri hizmetler hakkında bilgiler aldı. Açılışa katılan davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.
İletişim:
Bahçelievler Mahallesi Zeynel Abidin Erdem Bulvarı Hastane Kavşağı Yanı / Tel: 0534 448 87 27 Midyat/Mardin
#NiftyGüzelikMerkezi, #NiftyMidyat, #EmineYıldırım, #MidyatHaber, #SizinMedya, #GüzelikMerkezi, #KalıcıMakyaj, #G5Zayıflama, #İpekKirpik, #İğneliEpilasyon, #ManikürPedikür, #LekeTedavisi, #CiltBakımı, #Epilasyon, #MidyatKuaför, #PsikolojikDanışman, #Diyetisyen,
VİDEOYA YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.