MİYAD’dan Yenikapı Demokrasi Mitingine çağrı

MİYAD’dan Yenikapı Demokrasi Mitingine çağrı

Midyat işadamları Derneği Başkanı Abdulhakim Kaya, hemşerilerini Yenikapı'da düzenlenecek mitinge davet etti.

A+A-

Midyat İşadamları Derneği Başkanı Abdulhakim Kaya, tüm hemşerilerini İstanbul'daki "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne davet ettiğini söyledi.

Kaya, 15 Temmuz akşamından bu yana meydanları boş bırakmayan hemşerilerine teşekkür ederek, İstanbul’da yaşayan Midyatlı ve Mardinlileri 7 Ağustos’ta İstanbul’da gerçekleştirilecek olan “Büyük İstanbul Mitingi”ne davet etti.

Başkan Kaya, yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

“Milletimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyarak, 15 Temmuz’dan bu yana sokakları terk etmemiş ve dünyada örneği olmayan bir milli irade ve demokrasi nöbetine başlamıştır. Ülkemizin tüm şehirlerinde, tüm meydanlarında devam etmekte olan demokrasi nöbetleri 7 Ağustos 2016 Pazar günü İstanbul Yenikapı Meydanı'nda saat 18.00'de yapılacak ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ ile taçlandırılacaktır. Midyat İşadamları Derneği olarak tüm hemşerilerimi dik duruşun sembolü olacak demokrasi mitingine davet ediyorum. Hep birlikte daha güçlü bir demokrasiyi inşallah ülkemizde inşallah edeceğiz.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.