MİDYAT'TA YÖRESEL ÜRÜNLER VE HEDİYELİK EŞYA FUARI AÇILDI

Mardin'in Midyat ilçesinde, Gıda, Yöresel Ürünler, Hediyelik Eşya ve El Sanatları Fuarı açıldı. Açık alanda kurulun çadırlarda açılan fuarda farklı yöresel lezzetleri tatmak ve alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

Fuarda Türkiye'nin birçok ilinden Coğrafi işaretli ürünlerin yanı sıra, Erzurum Çağ kebabı, bal, peynir, lokum, kuru üzüm, hurma, tahin, tereyağı, pişmaniye, cevizli sucuk, ürünler, kıyafet, takılar, hediyelik eşyalar, halı ve mutfak araç gereçleri, canlı çiçek, gibi çok farklı ürünler satışa sunuluyor.

Trabzon’dan Hatay’a, Ankara’dan, Van’a kadar birçok ilden 40 işletmeci yöresel ürünlerini satışa sunuyor.

Düzenlenen fuarın açılışına, İlçe Kaymakamı Ahmet Solmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Masum Cengiz, İlçe Emniyet Müdürü Mevlüt Tüylü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay, Ak Parti İlçe Başkanı Atilla Yarış ve vatandaşlar katıldı.

Stantları gezen Kaymakam Solmaz ve beraberindekiler, çalışanlara bol kazançlar diledi.

20 Aralık 2021 Pazartesi 11:51

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar