Midyat'ta Tarihi Mekanlar Ve Müzelerde Korona Virüse Karşı Çalışma

Midyat'ta Tarihi Mekanlar Ve Müzelerde Korona Virüse Karşı Çalışma

Midyat Belediyesi, korona virüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında salgına karşı tarihi mekan ve müzeleri özel ekiplerle dezenfekte ediyor.

A+A-

Midyat Belediyesi, ilçe genelindeki ortak kullanım alanlarında oluşabilecek virüs tehditlerini engellemek amacıyla kurduğu özel dezenfekte ekibi, çalışmalarını sürdürüyor.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin'in talimatıyla, bünyesinde oluşturulan özel ekip, yerli ve yabancı turistlerin yoğun olarak ziyaret ettiği tarihi alanlar ve müzelerde dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. İlçede bulunan belediyeye ait müzeler ve tarihi yer altı mağaraları, korona virüse karşı özel solüsyonlarla dezenfekte çalışması yapıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.