Midyat’ta Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Kuruldu

Midyat’ta Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Kuruldu

Midyat Belediyesi bünyesinde, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü birimi oluşturuldu.

A+A-

Midyat Belediyesi ilçeye bağlı 72 mahallenin sorunlarının daha hızlı ve tek elden çözüme kavuşturulabilmesi için Muhtarlık İşleri Müdürlüğü kurdu. 

Midyat Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tevfik Baysal ve Muhtarlık İşleri Müdürü Fethi Geçer, yeni kurulan birim ile ilgili belediye toplantı salonunda muhtarlara  bilgilendirme semineri yapıldı.

Midyat Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tevfik Baysal, İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda Midyat Belediyesi bünyesinde Muhtarlık İşleri Müdürlüğü adı altında yeni bir birim oluşturduklarını söyledi. 

"MUHTARLARLA KÖPRÜ VAZİFESİ YAPACAK"

Kaliteli ve hızlı hizmet için hangi yenilik gerekiyorsa Midyat Belediyesi’nin o yeniliği ilçeye getirmeye hazır olduğunu vurgulayan Baysal, " Mahalle muhtarlarının mahalleleriyle ilgili ihtiyaç ve sorunlarını bu müdürlük kanalıyla çok daha hızlı ve kaliteli olarak çözüme kavuşacak. Muhtarlık İşleri Müdürlüğü hizmetlerin daha hızlı yürütülmesi, eksikliklerin erken fark edilmesi ve kısa sürede çözüme kavuşturulması için muhtarlarla köprü vazifesi yapacak ve elimizden geldiğince taleplere cevap vermeye çalışılacaktır. Bu müdürlük sayesinde mahallelerimiz arasındaki uzaklık yakınlık sorunu ortadan kalkacak, mahalle muhtarlarımızla birlikte el ele vererek Midyat’ı geliştirmeye devam edeceğiz. Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüzün hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

"EŞİT SEVİYEDE HİZMET GÖTÜRECEĞİZ"

Bu birimle birlikte 67 ilçenin mahallesinin sorunlarına daha kısa süre içerisinde müdahale ederek hizmet üreteceklerini kaydeden Başkan baysal, “72 mahalleye eşit seviyede hizmet götürmek istiyoruz. Bu işi eşit seviyeye getirebilmek adına, sizden şöyle bir anlayışı rica ediyorum. ‘Falan mahalleye şunlar yapıldı da, benim mahalleme neden yapılmıyor?’ gibi bir yaklaşıma girerseniz, bu işi çözemeyiz. Sonuçta bu şehre yapılan yatırım, bizim kendi insanımıza yapılan yatırımdır. Böyle topyekun bir bakış açısıyla bakmamız lazım.” diye konuştu.

FETHİ GEÇER ATANDI

Muhtarlık İşleri Müdürlüğüne atanan Fethi Geçer ise, mahalle sorunlarını daha hızlı çözüme kavuşturmak için kurulan bu müdürlüğün hayırlı olmasını diledi.

Mahalle muhtarlarından gelecek istekleri koordine etmek ve daha hızlı hizmet vermek amacıyla, Muhtar İşleri Müdürlüğü’nün faaliyete geçirildiğini belirten Geçer, muhtarların bundan sonra mahallenin sorunları ile ilgili olarak birim birim gezerek yorulmalarına gerek kalmaksızın bu müdürlük sayesinde tek elden bütün sorunlarının çözüleceğini dile getirdi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.