Midyat'ta Engelli Vatandaşların Motosiklet Sevinci

Midyat'ta Engelli Vatandaşların Motosiklet Sevinci

Ak Partili Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, yardıma muhtaç engelli vatandaşlara yönelik yardım faaliyetlerine devam ediyor.

A+A-

Ak Partili Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, yardıma muhtaç engelli vatandaşlara yönelik yardım faaliyetlerine devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerine devam eden Midyat Belediyesi tarafından “Engelleri Aşalım” sloganıyla başlatılan proje kapsamında tespit edilen ihtiyaç sahibi 10 bedensel engelli kişiye tekerlekli motosiklet yardımı yapıldı. Belediye Başkanlığı tarafından Belediye hizmet binası önünde düzenlenen törenle engellilere motosikletleri Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu tarafından teslim edildi.

Törene, Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Garnizon Komutanı Vekili Yarbay Levent Kaya, Emniyet Müdürü Temel Salman, Ak Parti İlçe Başkanı Melih Güneştan, belediye meclis üyeleri ve engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Engelli vatandaşların toplum içinde ayrı bir yerinin olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, "Bazı fakir arkadaşlarımız veya köylü arkadaşlarımız bunları alamayabiliyor, biz bunları sizlere aldık. Bunların maliyeti tanesi 7 bin 20 TL'dir. bugüne kadar yaklaşık 200 kişiye motosiklet dağıttık. Elimizden geldiği kadar herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Köylerde, beldelerde ve yakın ilçelerimizde olan insanlara da biz bu tür yardımları yapıyoruz. sonuçta belki oradakilerin de maddi olanakları yoktur. Allah'a şükürler olsun bizim belediyenin olanakları iyidir, fena değildir. elimizden geldiği kadar o olanakları fakir vatandaşlarımıza, engelli kardeşlerimize, yetim kardeşlerimize, dul kardeşlerimize ve öğrenci kardeşlerimiz için kullanmaya çalışıyoruz." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.