
Midyat'ta 6 Kişiye Mukavemet Ve Hakaret İddiasıyla Gözaltı
Midyat'ta 6 Kişiye Mukavemet Ve Hakaret İddiasıyla Gözaltı...
Midyat'ta ruhsatız işyerini mühürleme sırasında 'görevli memura görevini yaptırmamak için direnme', 'belediye başkanı ve belediye personeline hakaret' suçlaması ile gözaltına alınan kişiler adliyeye sevk edildi.
Midyat'ta, ruhsatı bulunmayan ve kaçak parfüm sattığı iddia edilen işyerinde işlem yapıldığı sırada görevli zabıta ekibine mukavemet gösterdikleri iddia edilen 6 şüpheli gözaltına alındı.
Midyat Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ile Midyat Belediye Zabıta ekipleri, Akçaya Mahallesi konukevi yakınlarında İşyeri Açama ve Çalıştırma Ruhsatı olmayan ve kaçak parfüm sattığı iddia edilen işyerinin ruhsatsız olduğu gerekçesiyle mühürleme işlemi tesisi sırasında 'görevli memura görevini yaptırmamak için direnme' iddiasıyla İ. Y., M. A., B. A., S. A., ve M. A. isimli şahıslar ile A.A. isimli esnaf da "görevli memurlara mukavemet" ve çektiği videoda "Midyat Belediye Başkanı ve Belediye Personeline hakaret" ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında yasal işlem başlatılarak, Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.