Midyat’ın Melekleri Margeç’i 3-0 Devirdi
Mardin’de düzenlenen Voleybol Mahalli Ligi'ne katılan Midyatlı Sultanlar, karşılaştıkları Margeç’i Set Vermeden Yendi...
Mardin’de düzenlenen Voleybol Mahalli Ligi'ne katılan Midyat Gençlik Spor Kulübü, müsabakalara galibiyetle başladı.
Mardin’de ilk maçına çıkan Midyat Gençlik ve Spor Kulübü Genç Kızlar Voleybol Takımı, Mardin temsilcisi Margeç Spor’u rahat bir oyunla set vermeden 3–0 yenerek, rahat bir galibiyete imza attı ve lige iyi bir başlangıç yaptı. Gösterdikleri başarılı performansla ve attıkları sayılarla smaçörler Gülşah Demirbağ ve Gülsüm Orak galibiyette büyük rol oynadı.
Voleybol Federasyonu’nun 2012–2013 faaliyet programı çerçevesinde Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kulüpler arasında düzenlenen genç kızlar voleybol il birinciliği müsabakaları Midyat Gençlik Spor Kulübü ve Margeç Spor Kulübü takımları arasında oynanan maç ile başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait kapalı spor salonunda oynanan maçın ilk setinde çok fazla zorlanmayan Midyat’ın Sultanları 25 – 18’lik skorla 1–0 öne geçti. İkinci sette 25-11’lik skorla durumu 2-0’a getiren Midyatlı sporcular, son seti de 26–24 kazandı ve maçı da 3–0 kazanmış oldu.
‘MÜTEVAZI BİR TAKIMIMIZ VAR’
Midyat Gençlik Spor’un başarılı ve çalışkan Antrenörü Mehmet Ali Batıhan, Mardin temsilcisi Mardeç’i 3–0 mağlup ederek lige çok güzel bir başlangıç yaptıkları belirterek, “İyi bir maç oldu. Biz elimizden geldiği kadar takım olarak mücadele etmeye çalışıyoruz. En önemlisi bizim için saha içinde çok iyi yardımlaşıp, birbirimizin açıklarını kapatıp sonuca gitmek. Üçüncü set dışında genel anlamda biz iyi oynadık. Mütevazı bir kadroyla mükemmel işler yapıyoruz. Zamanla oyuncular daha güzel işler başaracak. İnşallah çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Hedefimiz tüm maçlarımızı kazanıp şampiyon olmak” diye konuştu.
Tecrübeli Kaptan Hamdiye Akgüç ise, şunları söyledi:
“Maçın üçüncü seti dışında çok iyi mücadele ettik ve sahadan 3–0 galip ayrıldık. Tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Kızlarımız bugün hücumda ve savunmada iyi oynadılar. Maçı kazandığımız için mutluyuz. Mardinli voleybol severler de bugün bizi çok güzel desteklediler. Onların desteğiyle daha iyi motive olduk ve maçı set vermeden kazandık. Her maçımız zorlu ve hepsini de final havasında oynamamız lazım. Rakibin kim olduğu bizim için önemli değil. Biz kendi oyunumuzu sahaya yansıtırsak her maçımızı da kazanırız.”
KEYİFLER YERİNDE
Takımın hırslı ve başarılı smaçörü Gülşah Demirbağ da, rakiplerini iyi bir oyunun ardından mağlup ettiklerini belirtirken başarılı performanslarını haftasonu oynanacak olan Nusaybin Gençlik Spor maçında da sürdürmek istediklerini söyledi.
İlk maçlarını kazanmalarının sevincini yaşadıklarını anlatan Demirbağ, “Güçlü rakibimizi set vermeden yendik. Bizim için çok güzel bir maçtı. Bu maça iyi hazırlanmıştık. Ne kadar kaliteli bir takım olduğumuzu gösterdik. Çok emek veriyoruz ve karşılığını da almak güzel oluyor. Son dakikaya kadar mücadele ettik. Bütün takım arkadaşlarım ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Çok mutluyum, tüm arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. Artık bizim için önemli olan yarın ve sonrasını düşünmek” diye konuştu.
Midyat’ın Sultanları 30 Aralık 2012 Pazar günü saat 12.30’da Nusaybin Gençlik Spor Voleybol takımı ile Mardin’de karşı karşıya gelecek.
Mardin’in en iyi 5 takımın yer aldığı organizasyon, 10 Mart 2013 Pazar gününe kadar sürecek. Müsabakalarda şampiyon olan takım, kulüpler arası bölgesel genç kızlar voleybol final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.