Midyat’ı en az bir Milletvekili temsil etmeli

Midyat’ı en az bir Milletvekili temsil etmeli

AK Parti Midyat İlçe Başkanı Melih Güneştan, Midyat’ın en az bir milletvekiliyle mecliste temsil edilmesi gerektiğini kaydetti.

A+A-

AK Parti Midyat İlçe Başkanlığı Ocak ayı Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Bulvarı’nda bulunan parti binasında gerçekleştirilen toplantıya, Midyat Belediye Başkan Vekili Nezir Ağırman, Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Baysal, AK Parti İlçe Başkanı Melih Güneştan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Ergen, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Atilla Yarış, teşkilat mensupları, belediye meclis üyeleri, mahalle temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı. Toplantı öncesi AK Parti Midyat Başkanı Melih Güneştan, gelenlerle kapıda tek tek tokalaştı. 

“BU TOPLANTILAR YOL HARİTAMIZI BELİRLİYOR”

Sunumunu Abdulkadir Atasal’ın yaptığı ilçe danışma kurulu toplantısında açılış ve selamlama konuşması yapan AK Parti Midyat İlçe Başkanı Melih Güneştan, ilçe teşkilatının başarılı çalışmalara imza attığını belirterek, seçim sürecinde de kendilerine çok büyük görevler düştüğünü ifade ederek, “Partimizin demokrasi sahnesi olan ilçe danışma toplantılarının bir yenisini bugün yapıyoruz. Bu tür toplantıları çok önemsediğimi biliyorsunuz. Çünkü bu tür toplantılar bizim kendi içimizde tartışacağımız, istişare edeceğimiz ve yol haritamızı çizeceğimiz yerlerdir. İlçe başkanlığı olarak bizler tek başımıza bir iş yapmamak istiyoruz. Daha doğrusu, buradaki istişareler sonucu bir yol haritasının ortaya çıkması için bu toplantılar çok büyük önemi var.” dedi. 

“MİDYAT’I TEMSİL EDEN BİR MİLLETVEKİLİ OLMALI” 

Önümüzdeki seçimlerde Midyat’ın mecliste en az bir milletvekili ile temsil edilmesinin sorunların çözümü için önemli olduğunu belirten Güneştan, “Seçimlere az bir zaman kaldı. Bu seçimler bizler için ve ilçemiz için önemlidir. Gönlümüzden geçen ve gönlümüzün istediği Midyat’ın bu seçimde en az bir milletvekili ile temsil edilmesidir. Midyat’ı temsil eden bir milletvekilinin olması hepimiz için çok önemlidir. Çünkü 6-7 aydır biz bunun sıkıntısını yaşıyoruz. Midyat’ın bir milletvekilinin olmaması teşkilatın içinde ciddi sıkıntılar yaratmaktadır. Sağ olsunlar şimdiki milletvekillerimiz bizimle ilgileniyorlar, ama Midyat’ın bir milletvekilinin olması Midyat’ın sorunlarına daha fazla zaman ayırması demektir. Biz bu düşüncedeyiz. Bu nedenle inşallah, Allah nasip eder de Midyat kendi içinden bir milletvekili çıkarırsa ve seçimlerde bizlerde başarı sağlarsak hepimiz mutlu oluruz.” diye konuştu. 

ATİLLA’YLA YOLA DEVAM

Ak Parti İlçe Başkanı Melih Güneştan’dan Gençlik Kolları Başkanı Atilla Yarış’a güvenoyu...

Başkan Güneştan konuşmasında, “Kadın Kolları Başkanlığı kongremizi yaptık. Önümüzdeki günlerde de Gençlik Kolları Başkanlığı kongremizi gerçekleştireceğiz. Bildiğiniz gibi Kadın Kolları Başkanlığı’na Neşe Ergen hanım seçildi. Gençlik Kolları Başkanlığı içinde adayımız Atilla Yarış kardeşimizdir. Onunla yola devam edeceğiz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum.” ifadelerini kullandı. 

Yapılan konuşmaların ardından ilçe danışma kurulu toplantısı mahalle temsilcilerinin sorunlarını iletmesi ile devam etti. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum