Midyat’a Kendini Sevdiren Genç Siyasetçi

Midyat’a Kendini Sevdiren Genç Siyasetçi

14 Mayıs seçim sürecinde Midyat Belediye Başkan Adayı Seyfeddin Alpsoy’a her kesimden destek ziyaretlerinde bulunuldu.

A+A-

Midyat’ın sevilen hayırsever işadamı ve Midyat Belediye Başkan Adayı Seyfeddin Alpsoy, farklı partilerden 28. Dönem Mardin Milletvekili adaylarını ağırlamaya devam ediyor.

Alpsoy’un yanı sıra sevenleri, dostları ve akrabaları tarafından karşılanan siyasi parti temsilcileri ve Milletvekili adayları, sıcak ve samimi bir ortamda şehir ve memleket üzerine de çeşitli sohbetler gerçekleştiriyorlar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Adayı Alpsoy, şahsına gösterilen teveccühe teşekkür ettiğini ifade ederek, “Midyat Belediye Başkan adaylığımı açıkladığım günden bu yana her kesimden büyük bir teveccüh ve destek gördüm. Bu durum günden güne olumlu yönde büyüyor. Biliyorsunuz seçim sürecindeyiz ve önümüzde Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri var. Bütün partilerden adaylar bizleri ziyaret ediyor ve destek istiyorlar. Hiç bir parti ayırımı yapmadan kapımız bütün partilere ve adaylara açıktır. Tüm adaylara başarılar diliyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.