Midyat Belediyespor yine coştu…

Midyat Belediyespor yine coştu…

Midyat Belediyespor, zorlu Mardin 1947 Sağlıkspor deplasmanından bol gollü bir zafer çıkardı.

A+A-

Mardin 1. Amatör Lig’de zirveye oynayan ekiplerden olan Midyat Belediyespor, zorlu Mardin 1947 Sağlıkspor deplasmanından bol gollü bir zafer çıkardı. Maçı Midyat Belediyespor 5–3 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Mardin 1. Amatör Lig’in 15. hafta mücadelesinde Midyat Belediyespor ile Mardin 1947 Sağlıkspor karşı karşıya geldi. Mardin 21 Kasım Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Midyat temsilcisi 5–3 kazanarak galibiyete uzanan taraf oldu. Mücadelede Midyatspor’un galibiyet gollerini Gabriel Ergin (3) ve İsa Acar (2) kaydetti.  

‘SAHAYA YÜREĞİMİZİ KOYDUĞUMUZ ZAMAN KAZANIYORUZ’

Maçın ardından konuşan Midyat Belediyespor Teknik Direktörü Ercan Alğaç, zorlu rakipleri karşısında iyi mücadele ettiklerini ve bunun sonucunda da 3 puanı hak ettiklerini söyledi.

Alğaç, “Eksiklerimiz vardı ama sahaya yüreğimizi koyduğumuz zaman kazanıyoruz. Güzel bir maç oldu. İzleyenlerin zevk aldığını düşünüyorum. Üç puanı alan tarafız. Galibiyet serisine devam etmek istiyoruz. Her takım iyi mücadele ediyor. Biz de iyi oynayan ve saygı duyulan bir ekip olduk. Özverili bir takımımız inşallah sonuca gideriz. Oyuncularımı  tebrik ediyorum. Galibiyeti, oynayamayan arkadaşlara armağan ediyorum” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.