
Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, seçim çalışmaları için sahaya indi
AK Parti Mardin milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında sahada ziyaretlerini sürdürüyor.
A+A-
Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’de seçim çalışmaları kapsamında ‘Türkiye Yüzyılı’ olarak belirlendiği Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Mardin Milletvekili Adayları için sahaya indi.
Midyat çarşısında esnafları ve kanaat önderleri Abdullah Taş ve Felemez Aslan’ı ziyaret eden Başkan Şahin, Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti Mardin Milletvekili adayları için destek istedi.
Şahin, ziyaretinde vatandaşlarla bir araya gelerek AK Parti’nin yaptığı yatırımları ve projeleri anlattı ve halkın desteğinin önemine vurgu yaptı.
Başkan Şahin’e esnaf ziyareti sırasında Ak Parti İlçe Başkanı Attila Yarış, Gençlik Kolları Başkanı Hekim Arslan, Milletvekili adayları Faruk Kılıç, Abdullah Arbağ ve Ayhan Aslan eşlik etti.
Önceki ve Sonraki Haberler
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.