
Marketten hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı!
Midyat’ta bulunan Pirkan Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşen hırsızlık olayı güvenlik kameralarınca görüntülendi.
Midyat’ta bulunan Pirkan Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşen hırsızlık olayı güvenlik kameralarınca görüntülendi. Market içerisinde bulunan kameralar tarafından değişik açılardan kaydedilen hırsızlık zanlılarının görüntülerini polise teslim edildi.
Pirkan Alışveriş Merkezi’nde hırsızlık yaptığı sırada işyeri müdürü Nezir Kaya tarafından suçüstü yakalanan 1 kişi, polis tarafından gözaltına alındı. Alışveriş merkezi’nden traş makinesi ve jilet hırsızlığı yaptığı ileri sürülen S.Ö (30) adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.
HIRSIZLIK GÜVENLİK KAMERASINDA
Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen soygun saat 15.30 sıralarında Gölcük Mahallesi Bulvar Caddesi Üzerinde bulunan Pirkan Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşti. İddiaya göre, müşteri kılığında markete gelen 2 kişi alışveriş bahanesiyle reyonları gezmeye başladı. Kendilerine alışveriş yapıyor süsü verip, sepete yaklaşık bin 500 TL değerinde traş makinesi ve jilet doldurdu. Ardından marketteki güvenlik kameralarının görüş alanından çıktıkları sırada sepetteki malzemeleri yanlarında getirdikleri sırt çantasının içine dolduran iki kişi, daha sonra marketten ayrılmak istedi. Bu sırada işyeri sahibi Nezir Kaya tarafından fark edilen şüpheli kişiler kaçmak isterken kıskıvrak yakalandı. Ancak biri kaçmayı başardı.
DURUM POLİSE BİLDİRİLDİ
İhbar üzerine olay yerine gelen polisler tarafından yapılan üst aramasında, çaldıkları malzemelerin çantalarında çıkması üzerine gözaltına alınan S.Ö. (30), sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi.
Markete girdikleri sırada tedirgin oldukları için bu kişileri takibe aldığını belirten Pirkan Alışveriş Merkezi Müdürü Nezir Kaya, “Bir süre marketin içinde dolaştılar, daha sonra, traş makinesi ve jiletleri çantalarına attılar. Ardından sadece bir çikolata aldıklarını söyleyerek çıkmak istediler. Ben de kendilerini marketin içerisinden çıkarmayarak polis çağırdım. Markete gelen polis, üzerlerini arayarak çaldıkları malzemeleri çıkardı ve gözaltına aldı.” diye konuştu.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.