Mardin Valisi Demirtaş'a, Midyat'ın Taleplerini İletti

Mardin Valisi Demirtaş'a, Midyat'ın Taleplerini İletti

Midyat Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Zeyni Bedir, Vali Mahmut Demirtaş'a gerçekleştirdikleri ziyarette Midyat'ın talep ve önerilerini iletti.

A+A-

Midyat Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Zeyni Bedir, Vali Mahmut Demirtaş'a gerçekleştirdikleri ziyarette Midyat'ın talep ve önerilerini iletti.

Midyat Kent Konseyi Başkanı Zeyni Bedir, beraberinde kent konseyi yönetim kurulu üyeleri Av. Veysi Seven ve Şehmus Yavuz ile birlikte Mardin Valisi Mahmut Demirtaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Bedir, Vali Demirtaş'a ziyaret anısına filografi sanatı ile yapılan Türk Bayrağı tablosu hediye ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Vali Demirtaş'a sıcak ilgisinden dolayı teşekkür eden Başkan Bedir, ziyarette Veli Demirtaş'a, Midyat'ın su içme suyu sıkıntısı ve içme suyuna yapılan zammın düşürülmesi, şehrin altyapı (kanalizasyon) sorunu, ilçenin ekonomisi ve gelişmesi için büyük bir öneme sahip Organize Sanayi Bölgesi'nin kurulması, Cumhuriyet Mahallesinde bir lise binasının yapılması ile Mardin-Midyat karayolu ve kırsal mahallelerin yollarının yapılması için taleplerini ilettiklerini söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.