Kutlu Doğum etkinliğine davet

Kutlu Doğum etkinliğine davet

Altay, tüm Midyatlıları Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine davet etti.

A+A-

Hz. Muhammed (sav)'in doğumunun 1443 yıl dönümü etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Midyat İlçe Müftlüğü ve Eğitim Bir-Sen Midyat Temsilciliği organizesiyle Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle, Hz. Muhammed (sav)’i anma ve anlama programı düzenlenecek. 

Midyat İlçe Müftlüğü ve Eğitim Bir-Sen Midyat Temsilciliği tarafından 19 Nisan Cumartesi günü saat 19.30’da Aziz Önen Anadolu Lisesi avlusunda düzenlenecek anma programında Yazar Senai Demirci ‘Kutlu Nebi’nin hayatından kesitler anlatacak. Ayrıca Müftülük korosu ilahiler seslendirecek.

BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANACAK

Program hakkında bilgi veren Eğitim Bir-Sen Midyat Temsilcisi Abdulkadir Altay, Kutlu Doğum Haftası’nda Peygamber Efendimizin hatırasına bir dizi etkinlik planladıklarını açıkladı. Altay, tüm Midyatlıları Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine davet etti.

Altay, “Kutlu Doğum Haftası her yıl olduğu gibi bu yıl büyük bir coşkuyla kutlanacak. İslam âleminin her yıl artan bir heyecanla yaşadığı Kutlu Doğum Haftası, birlik, beraberlik ve kardeşlik kültürünü daha da genişletip derinleştirmektedir. Peygamber Efendimizin doğumunun sene-i devriyesinde, bu kutlu günde, bizlerde Midyat’ımızda Peygamber Efendimizin hatırasına hürmeten bir dizi etkinlik planladık. Bu etkinliklerle Hazreti Peygamberi anmayı, O'nu anlamayı kısacası O'nu yaşamayı temenni ediyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.