İskenderun’dan Midyat’a ‘Teşekkür’ Ziyareti

İskenderun’dan Midyat’a ‘Teşekkür’ Ziyareti

İskenderun Marder Şube Başkanı Salih Bayar, Midyat Belediye Başkan Vekili Masum Yarış’ı makamında ziyaret etti.

A+A-

Hatay’ın İskenderun İlçesinde faaliyet gösteren Marder Şube Başkanı Salih Bayar, geldiği memleketi Midyat’ta, beraberindeki bir grup dernek üyesi ve yakın akrabası ile birlikte Midyat Belediye Başkan Vekili Masum Yarış’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Bayar, darbe girişimine karşı dik duran Midyatlı hemşerilerine teşekkür etmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiğini belirterek, “Midyatlı hemşerilerimiz demokrasi sınavından başarıyla geçti. Söz konusu vatan olduğunda her zaman tek yumruk olan Midyat’ımız, 15 Temmuz’da da vatanına, milletine, bayrağına, milli iradeye sahip çıkma erdemini göstermiştir. Hain ihanet şebekesinin emelleri boşa çıkmıştır. Bütün Midyat hemşerilerime şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

Ziyarette konuşma yapan Başkan Masum Yarış, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bu ziyaretinizden dolayı sayın başkanın şahsında sizlere çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

Midyat Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tevfik Baysal’ın da hazır bulunduğu ziyaretin ardında, Başkan Vekili Yarış ve Başkan Yardımcısı Baysal, İskenderun heyeti onuruna öğle yemeği verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.