İMKB Lisesi’nde Futsal Heyecanı
Midyat İMKB Anadolu Lisesi Spor Kulübü’nün gerçekleştirdiği futsal turnuvası tamamlandı.
Midyat İMKB Anadolu Lisesi Spor Kulübü’nün 2014-2015 eğitim öğretim yılı Bahar Şenlikleri faaliyet programı kapsamında gerçekleştirdiği futsal turnuvası tamamlandı.
Okulun Müdür Yardımcısı Çetin Dökmeci, öğretmenler Nurullah Tekin, Tuğba Dökmeci ve Yusuf Yiğit tarafından organize edilen sınıflar arası Kız Erkek Futsal Turnuvası düzenlenen final maçlarıyla sona erdi.
Oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen final maçlarının sonunda salonu dolduran öğrenci taraftar gurubu son düdüğün çalınmasıyla büyük sevinç yaşayarak sahada sporcu arkadaşlarıyla galibiyeti kutladılar.
Futsal Kızlar Kategorisinde 10–E sınıfı birinci, 10-A sınıfı ikinci ve 11-E sınıfı üçüncü oldu. Erkekler kategorisinde ise 11-B sınıfı birinci, 10- B sınıf ikinci ve 9-D sınıfı üçüncü oldu. Müsabakalar sonucunda dereceye giren takımlara kupa, madalya ve çeşitli hediyeler verildi.
"TURNUVA AMACINA ULAŞTI"
Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Nurullah Tekin, karşılaşmaların dostluk ve kardeşlik havası içerisinde geçtiğini belirterek, öğrencilerin spor centilmenliğini gösterdiğini bu durumun da sevindirici olduğunu söyledi.
Tekin, “Turnuvanın amacına ulaştığını düşünüyorum. Öğrencilerimizin sene sonu ders yükünün altında bunaldıklarını, sınav streslerinin arttığını, okuldan sıkılmaya başladıklarını bildiğimizden dolayı butür etkinlikler ile öğrencilerimizi okula motive ediyoruz. Gerçekten çok güzel maçlar oynandı. Maçları izlerken büyük bir zevk aldık. Turnuva sonucunda şampiyon olan takımlarımızı tebrik ediyorum.” dedi.
Final maçlarını Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet İsa Kurnaz, Milli Eğitim Müdür Vekili Abdulkadir Altay, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Tunç, Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Abdurrahim Güneş , İMKB Lisesi Müdürü Abdullah Kurnaz ve okul müdürleri birlikte izledi.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.