Hayatın İçinden Gençlik Sohbetleri

Hayatın İçinden Gençlik Sohbetleri

AK Parti Midyat İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'nın Hayatın İçinden Gençlik Sohbetleri Programı devam ediyor.

A+A-

Gerçekleştirilen sohbet buluşmasına AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı İnşaat Mühendisi Hekim Arslan, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Muazzez Acar ve gençler yoğun ilgi gösterdi. 

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen gençlik sohbetlerinin konuğu olan AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu, gençlere tavsiyelerde bulundu.

İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen sohbette Miroğlu, bilgi birikimini ve hayattaki ideallerini, başarısını, tecrübelerini gençlere anlattı ve Ak Parti'de olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Gençlerin her daim yanında ve destekçi olduğunu söyleyen Miroğlu, gündelik hayat akışının yanında, gençlerin, okuyan, araştıran, sorgulayan insanlar olmasının önemine dikkati çekti.

Miroğlu, gençlere okumanın faydalarını anlatarak bilinçli, bilgili olmaları gerektiğini vurgulayarak, “Gençliğinize verdiğiniz değer, geleceğimizi tayin eder. Bu güzel günlerin kıymetini bilin. Gençlik elinde bilgisayarı, kitabı ile fikri mücadele içerisinde olan bir gençlik olmaya aday ve yaşamını bu yönde sürdürme arzusunda bir gençliktir.” dedi. 

Programı düzenleyen Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı İnşaat Mühendisi Hekim Arslan da, "Gençler, geleceğin Türkiye'sidir. Bugünün gençlerini iyi yetiştirebilirsek, onları geleceğe iyi taşıyabilirsek ülkemizin yarınları bugünlerinden çok daha aydınlık olacak. Memleketimizin ihtiyacı olan gençliği yetiştirme konusundaki hassasiyetimizle elimizi taşın altına koyarak her türlü fedakarlığı gösterip, birlik ve beraberlik yolunda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Düzenlediğimiz bu program da onlardan bir tanesidir. Hayatın içinden gençlik sohbetleri programımıza katılan MKYK Üyemiz Sayın Orhan Miroğlu'na teşekkür ediyoruz" dedi.

Gençlerin görüş ve düşüncelerini dinleyen Miroğlu, çok faydalı bir sohbet olduğunu belirtip programa katılan gençlere teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.