Gazze İçin “Canlı Kalkan” İmza Kampanyası
Midyat'ta ‘Gazze İçin Canlı Kalkan Ol’ İmza Kampanyası...
İnsan Yardım Vakfı, İsrail'in saldırılarını sürdürdüğü Gazze'de canlı kalkan olmak isteyenler için Midyat’ta stant kuracak. 5 gün sürecek kampanya için Midyat Cevat Paşa Camii önünde ve Estel Dörtyol Kavşağında stant açılacak.
Midyat’ta, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı gönüllüleri, ‘Gazze için canlı kalkan oluyoruz’ imza kampanyası başlatıyor. İsrail’in, Filistin ve Gazze saldırılarına tepki ve saldırılara engel olmak amacıyla bugün başlatılan imza kampanyası 08-12 Ağustos 2014 tarihleri arasında 5 gün süre ile devam edecek ve toplanan imzalar İHH İnsani Yardım Vakfı’na gönderilecek.
'DESTEK BEKLİYORUZ'
Midyat’ta açacakları stantlarla İsrail’in saldırılarına karşı halktan imza toplayacaklarını belirten Eğitim Bir-Sen Midyat Temsilcisi Abdulkadir Altay, “Memur-Sen, Eğitim Bir-Sen, Diyanet-Sen, Azimder ve Midyatder gibi birçok sivil toplum kuruluşunun desteklediği kampanyaya Midyat halkından da yoğun katılım ve destek bekliyoruz.” dedi.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.