Beşiktaş'tan değil yönetimden istifa etti!

Beşiktaş'tan değil yönetimden istifa etti!

Şike soruşturmasında zor günler geçiren Serdar Adalı Divan Kurulu toplantısında yönetim kurulundan istifa ettiğini açıkladı.

A+A-

İSTANBUL - Beşiktaş'ın Futbol Komitesi Başkanı ve Asbaşkan Serdar Adalı, bugün siyah-beyazlı kulübün 2011 yılı 3. olağan Divan Kurulu toplantısına katılmak ve açıklama yapmak üzere otele geldi.Tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'nden tahliye edildikten sonra ne yapacağı merak konusu olan Adalı, yaptığı konuşma ile istifasını açıkladı.

Serdal Adalı, Divan Kurulu'nda yaptığı açıklamada, "Burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bugün burada olmamın tek nedeni camiama teşekkür etmek. Sizlerin de yakından takip ettiği üzere zor bir süreç yaşadık. Çok konuşmaya gerek yok. eşiktaş'ın ismine ve duruşuna leke sürecek bnir yanlış içinde olmadım, olmam. Bir Beşijktaşlı olarak aişle ve deblet terbiyesibe saygı gösterip sürecic tamamlanmasını bekleyeceğişm. Bu süreçten aklanarak çıkacağımıza inancınm tamdır. Sessizce bekleyeceğim. Bizlere inancını kaybetmeyen Dİvan Kurulu'nun üyelerine, yönetim kuruluna ve arkadaşlatrıma çok teşekkür ederim. Sürecin başında asbaşkanlık göçrevimden ayrıldım. Yönetici arkadaşalrımı bunu kabul etmedi. Yönetim kurulu görevime devam etmeme kararı aldığımı süzşerle paylaşmak isterim. Yönetimden ayrılmam Beşiktaş'tan istifa etmem anlamına gelmez. Bundan sonra da camiamın hizmetindeyim. Ben hakkımı helal ediyorum, sizler helal edin" diye konuştu. (Övünç ÖZDEM - dha)

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.