Belediye Meclis Üyeliği için Aday Adayı Oldu

Belediye Meclis Üyeliği için Aday Adayı Oldu

Midyatlı İşadamı İdris Arslan, Ak Parti’den Midyat Belediyesi Meclis üyeliği için aday adyı başvurusunda bulundu.

A+A-

Midyatlı İşadamı İdris Arslan, Ak Parti’den Midyat Belediyesi Meclis üyeliği için aday adyı başvurusunda bulundu.

Midyat-Dargeçit ilçelerinde bulunan Serdefe (Altıyol) Köyü’nde uzun yıllardır kanaat önderlikleri ile bilinen ve aşiretsel güç dengesi ile seyyitlerin en yoğun olduğu Midyat ve Darget köylerinde barış ve huzurun sembollerinden olan, kin ve husümete geçit vermeyen ‘Zadike Ailesi’ne mensup işadamı İdris Arslan, ailesi, sevenleri ve dostlarıyla beraber Midyat Belediye Meclis Üyeliği için Ak Parti’den aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Arslan, aday adaylığı başvuru evraklarını Ak Parti Midyat İlçe Başkanı Melih Güneştan’a teslim etti. Başkan Güneştan, başvuru evraklarını alırken yaptığı açıklamada, belediye meclis üyeliği için aday adayı başvurularının bugün sona ereceğini belirtti.

Güneştan, Midyat Belediye Başkan adaylığı için ise, partilerinin genel merkezi tarafından şuan herhangi bir aday isminin açıklanmadığını, ortalıkta dolaşan ‘şu kişi aday gösterildi yada gösterilecek’ gibi haberlerin gerçeği yansıtmadığını, partilerinin vereceği kararı beklediklerini söyledi. Ak Parti ilçe Kadın Kolları Başkanı Elif Urazin de, meclis üyeleri aday adayları başvurusunda hazır bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.