Belediye Başkanı Altındağ, Misafirlerini Tek Tek Karşılayıp, taleplerini dinliyor

Belediye Başkanı Altındağ, Misafirlerini Tek Tek Karşılayıp, taleplerini dinliyor

Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurarak misafirlerini makamında ağırlayarak talep ve önerilerini dinliyor.

A+A-

Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurarak misafirlerini makamında ağırlayarak talep ve önerilerini dinliyor. Başkan Altındağ, yaptığı görüşmelerle hem vatandaş memnuniyetini artırmayı hem de yerel yönetim hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesini hedefliyor. Belediyeye ulaşan vatandaşlara teşekkür eden Başkan Altındağ, sorunların çözüm süreciyle ilgili bilgi verirken, iletilen her başvurunun titizlikle takip edildiğini vurguladı. “Vatandaşlarımızla birebir temas kurmak bizim için çok kıymetli. Onların sesini doğrudan duymak, belediyecilik anlayışımızın merkezinde yer alıyor,” diyen Başkan Altındağ, halkla iç içe bir yönetim anlayışıyla çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

Yapılan görüşmeler, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı. Birçok kişi, belediye başkanının doğrudan kendilerini ağırlaması ve kendileri ile ilgilenmesinden dolayı mutlu olduklarını ve taleplerinin dikkate alındığını görmekten memnun olduklarını belirtti.

#hüsamettinaltındağ, #ömerlibelediye, #sizinmedya, #ömerlihaber,

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.