Başkan Altındağ’dan Ömerli’ye Yeni Nefes: Yeşil Meydan Projesi Başladı

Başkan Altındağ’dan Ömerli’ye Yeni Nefes: Yeşil Meydan Projesi Başladı

Mardin’in Ömerli ilçesinde, belediye ekipleri kent meydanında kapsamlı bir peyzaj ve çevre düzenleme çalışması başlattı.

A+A-

Başkan Altındağ’dan Modern ve Yeşil Yaşam Alanı Vurgusu

Mardin’in Ömerli ilçesinde, belediye ekipleri kent meydanında kapsamlı bir peyzaj ve çevre düzenleme çalışması başlattı. Modern şehircilik anlayışıyla hayata geçirilen projede; yeşil alanlar artırılıyor, yürüyüş yolları ve oturma alanları yeniden tasarlanıyor.

Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, “Kentimizin kalbi olan meydanımızı, hemşehrilerimizin sosyal yaşamına katkı sunacak şekilde yeniden düzenliyoruz. Daha yeşil, daha modern, daha yaşanabilir bir Ömerli için çalışıyoruz” dedi.

Çalışmalar kapsamında doğal dokuya uygun bitkilendirme, gece aydınlatmaları, engelli dostu yürüyüş yolları ve dinlenme alanları da yer alıyor. Projenin kısa sürede tamamlanarak halkın kullanımına açılması hedefleniyor.

Başkan Altındağ, “Vatandaşlarımızın hak ettiği konforu ve estetik şehir yaşamını sunmak önceliğimiz. Kent estetiği kadar çevresel sürdürülebilirliği de gözetiyoruz” diyerek projeye verilen önemi vurguladı.

#ömerli, #sizinmedya, #ömerlihaber, #hüsamettinaltındağ,

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.