ATA AÖF Sınavları İlk Kez Midyat’ta Yapıldı

ATA AÖF Sınavları İlk Kez Midyat’ta Yapıldı

Atatürk Üniversitesi (ATA) Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) sınavları ilk kez Midyat’ta yapıldı.

A+A-

Atatürk Üniversitesi (ATA) Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) sınavları ilk kez Midyat’ta yapıldı.

Tarihte ilk kez Midyat’ta yapılan ATA AÖF sınavları, başarılı bir şekilde başladı.

İlk sınav olmasına rağmen çevre ilçelerden ve Midyat’tan çok sayıda öğrenci sınavlara katılım gösterdi. Öğrenci sayısının ise ileri tarihlerde daha da artacağı öngörülüyor.

ATA AÖF sınav merkezinin Midyat’ta açılmasından dolayı mutlu olduklarını ifade eden öğrenciler, “Bu sınavlara girebilmek için Mardin’e veya Batman’a gidiyorduk. Sınavların artık Midyat’ta yapılıyor olması bizler büyük kolaylık sağladı. Verilen hizmetten dolayı yetkililere teşekkür ederiz” dediler.

Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahim Demir de, Atatürk Üniversitesi ile yaptıkları protokol sonrası sınavların Midyat’ta düzenlenmeye başlandığını belirterek, “İlk sınavlar bugün sorunsuz bir şekilde yapıldı. Sınava katılım gösteren tüm öğrencilere başarılar diliyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.