Aday Adaylarına Jest

Aday Adaylarına Jest

Midyatsporlu Futbolculardan Aday Adaylarına Jest...

A+A-

Midyat Belediyespor Futbol Takımı oyuncuları, belediye başkan aday adaylarına isimlerinin bulunduğu orijinal formayı hediye ederek, anlamlı bir jestte bulundular. Teknik Direktör Ercan Alğaç, takım kaptanı Mehmet Esmer ve oyuncular, aday adaylarına sürpriz yaptı. 

Sarı-siyahlı oyuncular, Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Çelebi, Ak Parti aday adayları Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Gelinkaya Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Aksöz, İşadamları Mehmet İleri, Cihat Yılmaz, Şehmus Arslan, Edip Demirdağ, Fırat Özel ve Taşkın Doğan ile BDP Midyat Belediye Başkan Aday Adayları Berzan Midyat ve Fahri Çelik'e isimlerinin yazılı olduğu Mardin’in plakası olan 47 sırt numaralı orijinal Midyatspor forması hediye ettiler.

Öte yandan kamuoyunda ‘sporun ve sporcunun dostu’ olarak bilinen Midyat Belediyesi Mali İşler Müdürü Ahmet Atasal’a da futbolcular forma hediye etti.

Ziyarette aday adayları yaptıkları açıklamada şunları dile getirdiler:

“Sporda centilmenlik ön planda olmalıdır. İnsanlar arasındaki kardeşlik, birlik ve beraberlik duygusunun pekişmesi ve tesisinde sporun rolü küçümsenemez. Ziyaretiniz ve forma jestiniz için teşekkür ediyoruz.” 

foto-galeri-icon.png

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum