Yaz Kuran Kursu’nda Coşkulu Etkinlik

Midyat’ta, Ulu Cami Mahallesi’nde bulunan Gazi Camii’nde yaz Kur’an Kursu’nda eğitim gören 70 öğrenci coşkulu bir program hazırladı.
Midyat’ta, Ulu Cami Mahallesi’nde bulunan Gazi Camii’nde yaz Kur’an Kursu’nda eğitim gören 70 öğrenci coşkulu bir program hazırladı. Kur’an Kursu öğrencileri tarafından Kur’an tilaveti, ilahiler, çeşitli şiirler ve skeç gösterileri ile zenginleştirilen program, büyük bir ilgiyle izlendi.
Öğrencilerin bilgi ve becerilerini sergilediği programa katılan öğrenci velileri ve vatandaşlar zaman zaman neşelenirken ve zaman zaman da duygulandılar. Programda görev alan öğrencilere hediye dağıtıldı.
Yoğun bir katılımın olduğu programda konuşan Gazi Cami İmam Hatibi Zeyni Bedir, herkesi, dünya ve ahiret saadetini kazandıran Kur’an-ı öğrenmeye ve onun ahlakıyla ahlaklanmaya davet etti. Bedir, çocukların yaz tatilinde camide açılan Kur’an kursuna katılarak hem dini bilgiler öğrendiğini hem de Kur’an-ı Kerim’i okumayı öğrendiğini belirtti.
Kur’an Kursu Öğrencilerinden 12 yaşındaki Merve Yavuz ise, “Sararan yapraklarıyla güzü, her şeyi kendi rengine boyayan kışı ve büyüleyen yeşilliğiyle baharı geride bıraktık. Ardından güzelim yaz mevsimi geldi. Şimdi de yaz Kur’an Kursu’ndayız. Ramazan’ın coşkusunu Allah’ın iki kitabını okuyup evrenin sırlarını aralamanın zevkiyle yaşıyoruz. Ve bugün burada toplanmamızın nedeni bu Ramazan coşkusunu arttırmaktadır” diye konuştu.
ÖĞRENCİLERE İFTAR YEMEĞİ
Programın sonunda Gazi Camii İmam Hatibi Zeyni Bedir tarafından yaz kursuna katılan öğrencilere iftar yemeği verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Abdulkadir
06 Ağustos 2013 Salı 10:34
Tebrik Ederim
Hocalşarımızı bu güzel ve anlamlı çalışmalarından dolayı kutluyorum. Allah muvaffak kılsın
88.225.101.218
Cengiz Bıçakçı
04 Ağustos 2013 Pazar 06:35
Maşallah
melle zeyni nin camiisi..cok guzel olmuş maşallah..hikmet ve latif hocamada saygılar
94.55.219.84
solgun
03 Ağustos 2013 Cumartesi 16:30
Melle Hikmet
Melle HİKMET te orada onun adını da yazsanıza!
94.122.142.31
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




- 11:10 - Polis Ekiplerinden, Esnafa 'Tedbirleri Elden Bırakmayın' ziyareti
- 08:22 - 2 çocuk babası, evinin önünde silahlı saldırıda öldü
- 08:07 - Ömerli'nin Dev Spor Kompleksi Hızla Yükseliyor
- 19:36 - Midyat'ta kadınlara, 'şiddete karşı farkındalık' eğitimi
- 21:45 - MARMEK’ten Bez Çanta Üretimi
- 21:43 - Altyapı Koordinasyon Merkezi Genel Kurul Toplantısı Yapıldı
- 10:36 - Midyatlı Şehit askerin adı okulda yaşayacak
- 11:46 - Okçuların Gösterisi Nefesleri Kesti
- 07:42 - Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin'den Eğitime Büyük Katkı
- 07:27 - Midyat Müftüsü Pekim’de Üç Aylar Mesajı
- 10:21 - 15 Şubat'ta Açılacak Köy Okullarına 1604 Ton Kömür Dağıtıldı
- 10:02 - Suriye'ye İnsani Yardım Malzemesi Dualarla Gönderildi
- 17:56 - Sokak hayvanlarına hem mama hem sevgi veriyorlar
- 15:12 - GEÇ KALMADINIZ, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ!
- 11:27 - Çocuklar Hem Spor Yapıyor Hem De Kick Boks Öğreniyor
Tüm Hakları Saklıdır © 2011 - sizinmedya@hotmail.com Sizin Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0542 250 01 91 / SizinMedya.Com / Midyat / Mardin | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0542 250 01 91 / SizinMedya.Com / Midyat / Mardin | Haber Yazılımı: CM Bilişim