Performans Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Midyat Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürü Murat Akgün, 2012 yılının ilk altı aylık döneminde önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, şehrin doğal, tarihi ve kültürel değerlerini koruyarak kentsel ve sosyal gelişme sürecinde ihtiyaç duyulan alt ve üst yapı faaliyet ve hizmetleri halkın kullanımına çağdaş ve kaliteli olarak sunmayı amaçladıklarını söyledi.
2012 yılı performans programı ve stratejik plan çerçevesinde faaliyetlerini sürdürdüklerini anlatan Akgün, başarılarının nedenini personel ve belediye meclis üyelerinin bir ekip halinde çalışmalarına bağlarken güçlerini de halkın desteğinden ve çalışma şevkini yapılan başarılı işlerden aldıklarını belirtti.
Müdür Akgün, amaçlarının çağdaş, demokratik, güvenilir, dürüst ve güler yüzlü belediyecilik anlayışı ile Midyat halkının yaşam kalitesine katkıda bulunmak ve halka sundukları hizmetlerin seviyesini yükseltmek olduğunu kaydetti.
Çalışmalarının kararlı ve istikrarlı bir çalışma programının, azmin, hizmet etme arzusunun sonucu olduğunu vurgulayan Akgün, altı ayda yapılan çalışmaları şöyle anlattı:
“Midyat genelinde imar planı başta olmak üzere kanun ve yönetmeliklere uygun yapılanmaların sağlıklı bir şekilde denetimi kapsamında İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüz tarafından 52 inşaat ruhsatlandırıldı ve 30 yapı için de yapı kullanma izin belgesi verildi. Belediyemiz imkânları ile 50 adet taşınmazı park ve yollar için kamulaştırdık. Eski ve metruk binalarını yıkıp yerine modern binalar kurmak isteyen 16 vatandaşımıza her türlü konuda yardımcı olduk. Ayrıca 80 adet ifraz, ihdas ve tevhit işleri ile 75 adet yoldan ihdas çalışmalarını tamamladık. Bunlar Midyat için yapmak istediğimiz daha pek çok çalışmanın başlangıcıdır.”
Akgün, yapılan hizmet ve faaliyetlerin, kanun, plan, yönetmelik, tüzük, meclis ve encümen kararları, genelge ve hizmet emirleri doğrultusunda, kendi müdürlük görev, yetki ve sorumlulukları çerçevesinde eksiksiz, tam ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi için personeli ile birlikte yoğun çaba harcadıklarını sözlerine ekledi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.




- 22:47 - Artuklu Üniviversitesi Rektörü Özcoşar, Midyat'ta fakülte temelinin atılması hakkında konuştu
- 22:41 - DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Midyat’ta halkın nabzını tuttu, esnafları dinledi...
- 16:57 - Midyat için güzel gelişme daha !
- 08:09 - Terör Şehidi Mazlum Gözenoğlu, Dualarla Anıldı, Hayrına Bin Kişilik Mevlit Yemeği Verildi
- 11:47 - Şehit Aileleri Derneği Başkanlığı'na Mehmet Mekan Taş Seçildi
- 08:50 - Midyat'ta, Öğrenciler Ve Polislerden Hayatı Önceleyen Anlamlı Etkinlik
- 16:45 - Ömerli Esnafının, 10 Yıllık Hayali Olan Sanayi Sitesi İçin Çalışmalara Başlandı
- 09:59 - Türkiye Ve Suriyeli Gençlerden 'Her Fotoğraf Bir Hikaye' Sergisi
- 11:55 - Midyatlı Kadınlar, El Emeği Takı Üretimiyle Ev Ekonomisine Katkı Sağlıyor
- 20:28 - Başkan Veysi Şahin, müjdeleri peş peşe sıraladı !
- 11:59 - Müsiad Mardin Şubesi, Mehmet İleri İle 'Yola Devam' Dedi
- 12:30 - Sermiyan Midyat, Halk Eğitimi Merkezi ve Adem'deki Kursları Gezdi
- 11:47 - Midyat Muhtarlar Derneği, İlk Kongresini Yaptı
- 11:09 - Camide 'Hayır Marketi' Açıldı
- 09:28 - Ömerlili Kadınların 27 Yıldır Geçim Kaynağı: Halı Dokuma
- 1DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Midyat’ta halkın nabzını tuttu, esnafları dinledi...
- 2Artuklu Üniviversitesi Rektörü Özcoşar, Midyat'ta fakülte temelinin atılması hakkında konuştu
- 3Terör Şehidi Mazlum Gözenoğlu, Dualarla Anıldı, Hayrına Bin Kişilik Mevlit Yemeği Verildi
- 4Midyat için güzel gelişme daha !
Tel : 0542 250 01 91 / SizinMedya.Com / Midyat / Mardin | Haber Yazılımı: CM Bilişim