Final Dershanesi Futbol Turnuvası Düzenledi

Midyat’ta, Final Dershanesi’nin 2012–2013 yılı sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler kapsamında düzenlediği “Sınıflar Arası Futbol Turnuvası” oynana final karşılaşmasıyla tamamlandı. Dershanenin 7 ve 8. sınıflarının 7 takımla mücadele ettiği turnuva Atasal Halı Saha’da gerçekleştirildi.
Dershane öğrencileri sahada oynayan arkadaşlarına saha dışından tezahüratlarıyla destek verirken, dostluk ve centilmenlik ölçülerinde geçen turnuvanın galibi 8-B Sınıfı öğrencilerini 6–3 yenen 8-C Sınıfı öğrencileri oldu. Şampiyon olan 8-C sınıfı öğrencilerine birincilik kupası ve çeşitli hediyeler veren Rehber Öğretmen Muhittin Elbi, turnuva boyunca centilmence mücadele eden takımlara teşekkür etti.
Konu ile ilgili açıklamada bulunan turnuva organizatörü Geometri Öğretmeni Veysel Özok, turnuvanın, öğrencilerin yoğun ders ve sınav streslerini azaltmak amacıyla düzenlendiğini belirterek, “Gençlerimizi hayata hazırlamayı gaye edinmişiz. Sadece öğretim kurumu değil, eğitimi de hedef alan bir anlayış ile gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Seviye Belirleme Sınavına (SBS) girecek öğrencilerin sınav öncesi stres atmak için halı saha futbol turnuvası düzenledik” dedi.
Dershane Müdürü Veysi Tural da, turnuvanın centilmenlik çerçevesi içinde geçtiğini belirterek, “Derece alan takımlarımız kadar, grubunu kurup centilmence mücadele eden tüm takımları ve öğrencilerimizi kutluyoruz. Hedefimiz öğrencilerimizin kaynaşmalarını ve Seviye Belirlemem Sınavı (SBS) öncesi moral bulmalarını sağlamaktı. Yaptığımız sosyal etkinliklerle bunu başardığımıza inanıyoruz. Bu organizasyonu yapan öğretmenlerimizden katılım gösteren öğrencilerimize kadar herkese teşekkür ederim. Şampiyon olan ve dereceye giren sınıflarımızı kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Şampiyonluk sevincini doyasıya yaşayan 8-C Sınıfı Takım Kaptanı Selman Aydoğdu da, şampiyon olmaktan dolayı büyük bir sevinç duyduklarını belirterek, takım arkadaşlarını kutladı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.




- 11:48 - 'Kitap Kurdu' Midyat'tan Çıktı
- 11:15 - Muhtarlar Talep Ve Şikayetlerini Aktarıyor
- 10:51 - Çalışan gazeteciler unutulmadı
- 11:42 - Köy Okulunda 4 Bin Kitaplık Kütüphane Açıldı
- 23:23 - Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Midyat'ın yatırım taleplerini Vali Mahmut Demirtaş'a tek tek iletti...
- 08:56 - Huzur Geldi, Yatırımlar Hızlandı
- 22:33 - Midyat’tan siyaset kürsüsüne...
- 10:25 - Vatandaşlardan Türk Kızılay'ın Kan Bağışı Kampanyasına Tam Destek
- 11:03 - Burslarıyla Aldıkları Kitapları, Midyat'taki Köy Okuluna Bağışladılar
- 08:37 - CUMA GÜNÜ “HALK GÜNÜ” UNUTMAYIN !!!!
- 12:18 - Türkiye Petrolleri Markası Midyat Siremşah da
- 11:12 - Altaş Yapı, Kaliteli Hizmeti Güvenle Sunuyor
- 12:20 - Kadınlar üretime lavanta bahçeleriyle adım atıyor
- 11:35 - Midyat Eğitim Bir-Sen, köy köy dolaşıp öğrencilerin eğitimine destek oluyor
- 19:29 - Midyat'ta Güvenle Araç Kiralamanın Adresi 'MİDSA AĞIRMAN'
Tel : 0542 250 01 91 / SizinMedya.Com / Midyat / Mardin | Haber Yazılımı: CM Bilişim