Engelli vatandaşların motosiklet sevinci!

Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, yardıma muhtaç engelli vatandaşlara yönelik yardım faaliyetlerine devam ediyor. Belediye Başkanlığı tarafından “Engelleri Aşalım” sloganıyla başlatılan proje kapsamında tespit edilen ihtiyaç sahibi 3 fiziksel engelli kişiye tekerlekli motosiklet yardımı yapıldı. Belediye hizmet binası önünde düzenlenen törenle engellilere motosikletleri Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu tarafından teslim edildi.
‘HER BİREY BİRER POTANSİYEL ENGELLİ ADAYIDIR’
Engelli vatandaşların toplum içinde ayrı bir yerinin olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, “Her birey birer potansiyel engelli adayıdır. Engelli vatandaşlara toplum içinde sahip çıkmalıyız. Onlara toplum içinde önemli ve değerli olduğunu hissettirmeliyiz. Midyat Belediyesi olarak şuana kadar 60 engelli kardeşimizi çeşitli akülü, engelli motosikleti ve tekerlekli sandalye sahibi yaptık. Verdiğimiz bu araçlar engelli vatandaşlarımıza günlük hayatlarında büyük yaşama kolaylığı sağlayacak. Belediye olarak her zaman ihtiyaçlının, mağdurun, düşkünün, engellinin, her hemşerimizin yanındayız. Bizler, belediye olarak vatandaşlarımızın dertlerinin sıkıntılarının takipçisiyiz. Bu tür yardımlarımız program dâhilinde devam edecek” dedi. Motor sahibi engelli vatandaşlardan trafikte muhakkak dikkatli olmalarını isteyen Başkan Nasıroğlu sık sık kurallara uyulması çağrısı yaptı.
Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürü Şehmus Gümüş ise, bu projeyle temel hedeflerinin engelli haklarına saygı ve farkındalığı yüksek bir toplumun oluşmasına katkı sağlamak olduğunu belirtti. Gümüş, “Engelli vatandaşlarımızın gözlerindeki ışıltı ve mutluluk duygusu bizleri son derece memnun etmiş ve nedenli önemli bir çalışmaya imza attığımızı bir kez daha gözler önüne sermiştir.” diye konuştu.
Motosiklet sahibi olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden engelli vatandaşlar Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu ve Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürü Şehmus Gümüş’e yardımlarından dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından motosikletlerini teslim alan engelli vatandaşlar, belediye bahçesinde deneme sürüşleri yaptı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.




- 11:10 - Polis Ekiplerinden, Esnafa 'Tedbirleri Elden Bırakmayın' ziyareti
- 08:22 - 2 çocuk babası, evinin önünde silahlı saldırıda öldü
- 08:07 - Ömerli'nin Dev Spor Kompleksi Hızla Yükseliyor
- 19:36 - Midyat'ta kadınlara, 'şiddete karşı farkındalık' eğitimi
- 21:45 - MARMEK’ten Bez Çanta Üretimi
- 21:43 - Altyapı Koordinasyon Merkezi Genel Kurul Toplantısı Yapıldı
- 10:36 - Midyatlı Şehit askerin adı okulda yaşayacak
- 11:46 - Okçuların Gösterisi Nefesleri Kesti
- 07:42 - Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin'den Eğitime Büyük Katkı
- 07:27 - Midyat Müftüsü Pekim’de Üç Aylar Mesajı
- 10:21 - 15 Şubat'ta Açılacak Köy Okullarına 1604 Ton Kömür Dağıtıldı
- 10:02 - Suriye'ye İnsani Yardım Malzemesi Dualarla Gönderildi
- 17:56 - Sokak hayvanlarına hem mama hem sevgi veriyorlar
- 15:12 - GEÇ KALMADINIZ, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ!
- 11:27 - Çocuklar Hem Spor Yapıyor Hem De Kick Boks Öğreniyor
Tel : 0542 250 01 91 / SizinMedya.Com / Midyat / Mardin | Haber Yazılımı: CM Bilişim