2 lider Ankara'ya geliyor!

Rusya Devlet Başkanı Putin, 3 Nisan Salı günü Ankara’da olacak. Erdoğan ile Putin, Türkiye - Rusya ÜDİK yedinci toplantısına başkanlık edecek. Toplantıda ikili ilişkiler kapsamlı şekilde ele alınacak.
Ekonomi başlığında ise başta Türk Akımı ve Akkuyu Nükleer Santrali olmak üzere S-400 füze savunma sistemleri ve tarım alanındaki gelişmeler olacak. Erdoğan ile Putin, salı günü Akkuyu Nükleer Güç Santralı’nın resmi temel atma törenine de katılacak.
4 Nisan’da da Üçlü Liderler Zirvesi’nin ikincisi yapılacak. Zirve dolayısıyla İranCumhurbaşkanı Ruhani de çarşamba günü Ankara’da olacak. Zirvede üç garantör ülke olarak Suriye’deki son durum, ülkenin toprak bütünlüğünün korunması, Astana süreci sonunda tesis edilen gerginliği azaltma bölgeleri, Suriye meselesinde önümüzdeki dönemde atılacak adımlar ve terör örgütleriyle ortak mücadele başlıkları ele alınacak.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.




- 08:42 - Midyat'ta Mevlid Kandili kutlanacak
- 07:43 - Kamuda devrim gibi değişiklikler olacak
- 07:39 - İşte 'Abdullah Gül ittifakının' perde arkası!
- 07:38 - Cumhurbaşkanı 10 maddelik uyum paketini onayladı
- 07:38 - Başbakan Yıldırım'dan Abdullah Gül yorumu
- 07:35 - Midyat'ta Iraklı Ve Suriyeli Çocuklar İçin Özel Kutlama
- 07:28 - HDP adaylık kararını açıkladı!
- 07:27 - 24 Haziran’a doğru demokrasi ve istiklal nöbeti
- 07:24 - Gül’ün adaylığı kimin sorunu?
- 07:23 - Alavere dalavere siyaseti
- 07:21 - Gül’ün kararı bekleniyor
- 07:20 - İmar Barışı’nın ayrıntıları belli oldu
- 07:17 - Cumhurbaşkanı Erdoğan-Bülent Arınç görüşmesi sona erdi
- 07:16 - Devlet Bahçeli: Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı adaylığı üzerine sinsi...
- 07:15 - 10 maddelik uyum paketi Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi
Tel : 0542 250 01 91 / SizinMedya.Com | Haber Yazılımı: CM Bilişim